Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Değerlendirme Sonuçları

Yayınlama Tarihi: 21 Ekim 2021 - 10.14
2021-2022 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Değerlendirme Sonuçları yayınlanmıştır. Bölümlere göre kontenjanların belirlenmesi Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından temin edilen bilgi doğrultusunda, branş öğretmenleri başına düşen öğrenci sayısı dikkate alınarak belirlenmiştir. Ayrıca Biyoloji, Matematik ve Sağlık Hizmetleri bölümlerine yapılan başvuru sayısı, öğretim üyesi başına düşen 12 öğrenci sayısına ulaşamadığından ilgili bölümler için pedagojik formasyon grubu açılmamıştır. Bazı bölümlere başvurusu sayısı az olduğundan daha önceden duyurulan açıklamaya göre ilgili kontenjanlar diğer bazı bölümlere aktarılmıştır.
Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 25 Ekim 2021 mesai bitimine (16:30) kadar, formasyon programının birinci taksitinin ( 1700 TL ) ödendiğine dair dekont ile birlikte Programa Kayıt İçin Gerekli Belgeleri Hakkari Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri'ne eksiksiz teslim etmeleri gerekmektedir. Yedek kayıtlar için ayrıca duyuru yapılacaktır.
Programa Kayıt İçin Gerekli Belgeler:
  1. Kayıt İçin Başvuru Dilekçesi
  2. Onaylı Lisans Mezuniyet Belgesi ya da Diploma Belgesi
(Yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir).
  1. Onaylı Lisans Not Durum (Transkript) Belgesi
  2. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi(Aslını ibraz etmek kaydıyla)
  3. İki Adet Vesikalık Fotoğraf
  4. Öğrenim ücretinin kurumca belirlenen ilk taksitinin, ilgili kurumun tayin edeceği banka hesabına yatırıldığına dair banka dekontu  (İlk Taksit 1700 TL)
Banka Hesap Numarası:
IBAN: TR 0400 0120 0938 2000 0500 02 21       Eğitim Fakültesi D.S.İ. hesabı
Öğrenciler açıklama kısmına mutlaka; 'Formasyon Ücret'i ibaresiyle beraber Ad-Soyad, TC, yazılmalıdır.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Değerlendirme Sonuçları

İlgili Dokümanlar