Erasmus+ Gençlik Değişimleri Projeleri Çağrısı

Yayınlama Tarihi: 17 Mayıs 2024 - 10.58
Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024 - 15.10

Sevgili öğrencilerimiz,

İtalya ve Çekya'da düzenlenecek olan iki ayrı Gençlik Değişimleri Projemize ait bilgiler aşağıda belirtilmiştir. Projeye, üniversitemizde kayıtlı 18-22 yaş aralığındaki öğrenciler, yabancı dil becerileri ve takımla çalışma uyumlarına göre mülakat yöntemiyle seçilecektir. Projeye başvurular, 17-22 Mayıs 2024 tarihleri arasında alınacaktır.

1. PROJE:

Proje adı: my health, my life and a healthy society ! (benim sağlığım, benim hayatım ve sağlıklı toplum !)
Proje yeri: Vicenza, İtalya
Proje Ortakları: İtalya, Türkiye, Polonya ve Slovakya
Proje Tarihleri: 24-30 Haziran 2024
Katılımcı Bilgileri: 12 katılımcı öğrenci (6 erkek + 6 kız) ve 2 takım lideri  Not: öğrenciler için max. 22 yaş sınırı bulunmaktadır.

Not: Bu projede yer alacak 6 katılımcı, sağlık ağırlıklı bölümlerde eğitim gören öğrencilerden seçilecektir.

Başvuru yapmak için tıklayınız..

2. PROJE:

Proje Adı: Discover yourself and your abilities (kendini ve yeteneklerini keşfet)
Proje Yeri: Prag, Çekya
Proje Ortakları: Çekya, Türkiye, Polonya
Proje Tarihleri: 8-16 Temmuz 2024
Katılımcı Bilgileri: 10 katılımcı öğrenci (5 erkek + 5 kız) ve 2 takım lideri  Not: öğrenciler için max. 22 yaş sınırı bulunmaktadır.

Başvuru yapmak için tıklayınız..

Mülakat Tarihi: 23 Mayıs 2024 Saat: 13.30
Mülakat Yeri: Hakkari Üniversitesi, Zeynel Bey Yerleşkesi Merkezi Derslikler Binası Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü Kat:3

NOT: Katılımcıların gidiş-dönüş seyahat giderleri katılımcılar tarafından karşılanmakta olup, proje bitiminden sonra bu giderler proje bütçesinden katılımcılara ödenmektedir.

Bilgilerinize sunulur.